Nieuws

4 maanden geleden

Silva Groep BV

Girlsday #StellingwerfCollege bij JB!

Gisteren hebben wij 21 dames mogen ontvangen van kader 2 tot en met VWO 2. De dames zijn aan het paneelbouwen geweest aan de hand van een tekening en hebben ook een PLC geprogrammeerd. Een mooie manier om in aanraking te komen met de techniek en wellicht mogen wij een aantal van deze dames over een paar jaar als stagiaire begroeten. In elk geval zijn ze allemaal van harte welkom. De dames hebben het allemaal bijzonder goed gedaan.
... Lees MeerLees Minder

1 jaren geleden

Silva Groep BV

Per 1 mei neemt de Silva Groep, Elektrotechniek Terpstra in Oosterwolde over. De Silva Groep met diverse bedrijven actief in de industriële automatisering waar onder JB Besturingstechniek ziet in de activiteiten van Elektrotechniek Terpstra een mooie uitbreiding van haar portfolio en zal naast besturingssystemen voor machines en procesinstallaties ook verdeelsystemen voor de utiliteit en industrie gaan bouwen. ... Lees MeerLees Minder

 

Reageer op Facebook

Gefeliciteerd en succes!👍

2 jaren geleden

Silva Groep BV

Per 1 november hebben wij onze derde vestiging geopend. Naast vestigingen in Oosterwolde en Oldenzaal zijn we nu ook gevestigd aan de Zeefbaan 20E te Winschoten! Hierbij het persbericht:

JB Besturingstechniek opent derde vestiging

Naast de vestigingen in Oosterwolde en Oldenzaal heeft JB Besturingstechniek per 1 november een derde vestiging geopend aan de Zeefbaan 20E te Winschoten.

JB Besturingstechniek is actief in de industriële automatisering en richt zich met name op bedrijven die actief zijn in het ontwerpen en bouwen van (speciaal) machines. Hier ontwerpt, bouwt, programmeert en installeert JB Besturingstechniek de besturingen voor. De mensen van JB Besturingstechniek stellen deze besturingen waar ook ter wereld in bedrijf.

JB Besturingstechniek behoort tot de Silva Groep. Een groeiend familie bedrijf in 1993 opgericht en nog steeds geleid door het ondernemers echtpaar Jan en Marjan Bos. Voor de groep van bedrijven die onder de Silva Groep valt, werken zo’n 50 hoog opgeleide mensen. De bedrijven die onder de Silva Groep vallen kenmerken zich door de bijzondere organisatie structuur en cultuur; zelfsturende teams waarbij de individuele werknemer een hoge mate van verantwoordelijkheid heeft. Hierdoor zijn bedrijven ontstaan met zeer betrokken, ondernemende werknemers waardoor men in de praktijk zeer snel kan schakelen. Een must in de dynamische wereld van de machinebouw en procesindustrie.

JB besturingstechniek kenmerkt zich verder vanwege haar innovatieve karakter en denkt mee in de ontwikkeling van besturingen voor nieuwe machines. JB Besturingstechniek heeft niet alleen specialistische kennis op het gebied van PLC-, Industriële PC’s, HMI’s en SCADA systemen maar ook van vision technologie. Verschillende voorbeelden daarvan zijn te vinden op de site: www.jbbesturingstechniek.nl.

Vanuit de nieuwe vestiging kan JB Besturingstechniek haar klanten in het oosten van Groningen beter bedienen en verwacht men in die regio ook een nieuwe aanwas van klanten.
... Lees MeerLees Minder

Reageer op Facebook

2 jaren geleden

Silva Groep BV

Vanaf vandaag kunnen bezoekers aan JB Besturingstechniek in Oosterwolde hun auto laden. ... Lees MeerLees Minder

 

Reageer op Facebook

2 jaren geleden

Silva Groep BV

JB Besturingstechniek is 1 van de 3 Sick Prefferred Visionintegrators in Nederland geworden! Lees het volledige artikel in Sickinsight van januari 2016. ... Lees MeerLees Minder

Reageer op Facebook

Laadt meer
Werkmaatschappijen:

Contact

Silva Groep B.V.
Langekamp 41
8431 PR Oosterwolde

T: 0516 520 948
E: info@silvagroep.nl